pianoduo 

Marten & Marte

Ruben Tekelenburg en Marte Gerritsma vormen samen een quatre-mains duo: Pianoduo Marten & Marte. Ze zijn door jarenlange samenwerking helemaal op elkaar ingespeeld. Pianoduo Marten & Marte concentreert zich vooral op componisten uit de 20e en 21e eeuw. Omdat Rubens tweede naam Marten luidt, was de naam voor het pianoduo snel gevonden! 

pianotrio

Trio Panache

Een pianotrio met panache! Met Sabine van Lier (viool) en Elisabeth Schijns (cello) en Marte Gerritsma (piano). Op het repertoire staan onder meer werken van Schubert, Mendelssohn, Rachmaninov en Piazzolla. Voor meer informatie en boekingen kunt u een kijkje nemen op www.triopanache.com of contact opnemen via het contactformulier op deze site.

 pianokwartet

Horizonkwartet

Het Horizonkwartet wordt gevormd door vier pianisten: Riƫtte Olthof, Gan Sun, Ruben Tekelenburg en Marte Gerritsma. Het kwartet legt zich toe op het uitvoeren van werk van de Nederlandse componist Simeon ten Holt. Voor meer informatie en boekingen kunt u een kijkje nemen op de website van het kwartet via onderstaande knop, of contact opnemen via de contactpagina op deze site.

duo altviool en piano

ALT14

Duo met Rinde Yildiz, altviool. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze site.